Make your own free website on Tripod.com
Kozijnprofiel
(Klik op foto)


Hoek van een kozijn
(Klik op foto)


Detail Houtnerfmotief
(Klik op foto)

Verdiept kozijn (blok)profiel
De kunststof kozijnen van tegenwoordig zijn NIET meer spierwit, lomp en plat. Dit denken de meeste mensen wel als het over kunststof kozijnen gaat.
Het kozijnprofiel (VEKA) dat wij verwerken heeft een dieptewerking net zoals bij hout en is in alle kleuren verkrijgbaar met een houtnerfstructuur. Door de dieptewerking en het "blokkerige" uiterlijk creeer je een rank, degelijk en slank kozijn.
Als bijvoorbeeld het kozijn creme (Ookwel gebroken wit of roomwit genoemd) word uitgevoerd en het draai raam erin donkergroen met een houtnerfmotief is het kunststof kozijn al bijn a niet meer te onderscheiden van hout.

Houtnerfmotief en (hout)kleuren
Op het kozijn kan een houtmotief worden toegepast om het nog mooier te maken en nog meer op hout te laten lijken. Deze houtnerf kan op alle kleuren worden toegepast
Na de gewone kleuren bestaan er ook nog kleuren zoals licht eiken, donker eiken enz. Op deze kleuren zit ook de houtnerf. Hierboven is een detailfoto te zien van het houtnerfmotief en hieronder een overzicht van alle kleuren en houtkleuren


Kozijnprofiel doorsnee
(Klik op foto)


Wij zijn verwerker van
het veka profielDetail kozijn (Klik op foto)Lap erover, en klaar